Skip to content

About us

¨Work hard in silence. Let your succes be your noise

Bruidsontwerper

Ik ben een toonaangevende ontwerpster van bruidsmode en avondkleding. IK schets al sinds ik een klein meisje was en ben van mening dat ik geboren ben om te ontwerpen. Ik realiseerde al snel mijn passie en liefde voor design. Na het afronden van mijn formele opleiding tot modeontwerp, ben ik begonnen met werken in de bruidsmode. tijdens mijn werk bleef ik ontwerpen maken en mezelf verder ontwikkelen.

Mijn nadruk ligt op het ontwerpen van op maat gemaakte jurken om aan individuele behoefte te voldoen. Met het idee om elke vrouw een kans te geven haar bruidsvisies tot leven te brengen  door middel van op maat gemaakte ontwerpen. mijn collectie is voorzien van kenmerkende stoffen, pasvormen en varieren van klassiek met strakke lijnen tot details. De jurken zijn gemaakt van de beste stoffen en worden geimporteerd uit Europa. Ze zijn vrouwelijk en klassiek, maar toch uniek en glamoureus. Met behulp van mijn innovatieve geest, toewijdig aan stoffen en naaitechnieken van de hoogste kwaliteit in elk ontwerp, zijn er nogsteeds kenmerken van mij te zien. Ik breng een nieuwe en frisse benadering voor bruidskleding met de focus op het creeren van elegante ontwerpen voor de bruid die opzoek is naar een fashion statement, die uniek is in zijn soort en echt van haarzelf. Wat Elira by Selsela onderscheidt van de rest, is onze service, ongeevenaarde toewijding en zorg voor onze klanten.

Graag wil ik de bruid een heel personelijke ervaring bieden wat in schril contrast is met de bruidsjurken die we tegenwordig vaak zien. Op basis van mijn kennis en ervaring probeer ik een meer unieke en interne ervaring voor mijn bruiden te creeren. Met deze reden bied ik de beste persoonlijke en individuele service, gericht op een brede schaal van klassieke tot moderne en modieuze bruidsmode.

Selsela | Elira by Selesa